Menu

Mission

Optimized Compliance is our goal!

Om een concurerende positie  te hebben en daarmee de jouw continuiteit in de process industrie te stabiliseren, zul je de regels en wetgeving moeten naleven en regelmatig moeten actualiseren

 

De wetgeving binnen de procesindustrie wordt steeds strenger, waardoor jij je het niet meer kan veroorloven om op een reactieve manier te reageren. Door recente veiligheidsincidenten, wordt het duidelijk dat Compliance een elementaire rol speelt bij jouw algemene bedrijfsstrategie. Een pro-actieve management is van belang om alle wetgeving te kunnen bijbenen.

 

Wij bieden jou uitgebreide diensten op drie gespecialiseerde gebieden; wij delen kennis en expertise wanneer de uitdaging dit eist.

 

Taking process safety to

the next level

What we do?

wij zijn uitblinkers en maken hét verschil

Samen met u verbeteren wij de veiligheid, controle en compliance, door gebruik te maken van onze kennis, diensten, producten en onze trainingen.

Services

Services

PROCESS SAFETY

 • A SIS Practice Gap Assessment
 • Procedural Gap Assessment
 • Functional Safety Management (FSM)
 • Functional Safety Assessments (FSA)

 

PROCESS CONTROL

 • Operations, Maintenance and Repair
 • Modifications and Decommissioning
 • Instrument Calibration

 

PROCESS COMPLIANCE

 • HAZOP / PHA / LOPA Studies
 • Safety Instrumented System (SIS)
 • SIL Selection & SIL Determination
 • Safety Requirement Specification (SRS)
 • SIL Verification
 • Functional Proof Testing
 • Explosion Protection Document (EPD)
 • ATEX Inspections

Process safety

 • IEC:61511 Awareness
 • SRS & SIL Loop design
 • Verifications & Certifications

Machinery Safety

 • Introduction machinery safety
 • Risk Identification
 • Analyses and Documentation
 • Integrating Machines

 

Dymenzions

 • HAZOP & LOPA
 • Calculations & Design
 • Operations & Maintenance

 

 

 

 

 

Sharing knowledge?

klik hier voor alle info  over ons trainingsaanbod

De RMT Process Safety Solutions van RMT bieden jou de beste klassikale adviezen en diensten voor het naleven van alle regels en wetgevingen. Daarbij bieden wij ook hulpmiddelen en methodes voor zowel documentatie als management, zodat jij jouw naleving kan bewijzen.

 

de 'Pipe to pipe' filosofie

 

Traditionele Functional Safety Management (FSM) legt de focus op het belangrijke sluitstuk. We nemen de safety loop als uitgangspunt en houden ook rekening met het gerelateerde proces. Met deze “pipe to pipe” filosofie is uw installatie conform standaard zelfs rekening houdend met de aankomende IEC61511 update.

 

een scherpe blik op elk detail

 

Wij baseren de Safety Requirement Specification (SRS), die nodig is voor het SIL loop design, op jouw HAZOP/LOPA studies.

Het uitgebreide niveau van SRS-details zullen de kwaliteit van jouw SIL kringloopdesign significant verbeteren. Om een voorbeeld te geven, de aangeleverde Process Safety time berekening kan helpen bij het bepalen van de cyclus- en respons-tijd van de Logic Solvers of bij de sluittijd van een belangrijke klep. De verificatie van Design en SIL-kringloopimplementatie zijn onderdeel van ons portfolio van Process Safety oplossingen.

 

volledige controle over de safety life cycle

 

Door onze Process Safety Solutions en -hulpmiddelen wordt de safety lifecycle van jouw veiligheid beter vastgelegd en beheert. Zo kan er een ' spotcheck' worden uitgevoerd van de elementen binnen jouw SIL- en ATEX-dossier. Het is ook mogelijk om een complete inspectie uit te voeren.

 

ATEX life cycle

 

Op een ander gebied van compliance kunnen wij jou helpen met de Atex-life Cycle. Dit doen wij door de methodologie van de ATEX-inspectie af te stemmen op de huidige wetgeving. Door de hulpmiddelen te combineren met de methodologieën toegepast door goed opgeleide mensen die het beste passen bij jouw veiligheidsmanagement bieden wij de meest effectieve aanpak.

 

Neem vandaag nog contact op met
RMT-Solutions en ontdek hoe jij de veiligheid van jouw proces kunt verbeteren.

The brains and the hands

Get compliant, stay compliant.

Als laatste bieden wij hulpmiddelen om het  bestaande compliance-niveau in kaart te brengen en te onderhouden.

Om compliant te worden helpen wij jou met behulp van deze gecertificeerde hulpmiddelen waarin de vereiste procedures en regelgeving zijn vastgelegd.

 

Met RMT aan je zijde, maken SIL Management, ATEX-Inspectie en MOC-procedure allemaal deel uit van een geïntegreerde compliance-strategie.

 

Door de huidige dynamiek van de wetgeving, regels en regelgeving, is het moeilijk om conform te blijven. RMT Process Compliance Solutions schiet je daarbij te hulp.

 

Process Compliance Solutions faciliteert en beheert het proces van Process Safety en procedurecontrole gedurende het hele bestaan. Om jouw leven makkelijker te maken, hebben we een superieur hulpmiddel ontwikkeld, dat niet alleen jouw compliance-gerelateerde componenten registreert. Maar ook ze gedurende hun hele safety lifecycle beheert. Alle hulpmiddelen zijn inclusief volledige service back-up. We kunnen de hulpmiddelen in jouw huidige organisatie, werkprocedure en IT-omgeving implementeren en integreren.

 

We hebben een aantal krachtige hulpmiddelen voor je en we werken continu aan meer functionaliteit.

 

These tools are currently available:

 

Dymenzions®  Tool voor Safety Provisions  (SIL) en gerelateerde controleerbare data.

 

AIT  ATEX inspection tool to administrate your ATEX inspections and repair actions.

 

MOC administration Tool om de procedure van 'management of change' en het vastleggen van controle te structureren.

Binnen RMT Process Control Solutions kunnen wij specifieke kennis bieden tijdens jouw DCS/PLC-migratie, verbeteringen op het gebied van veldinstrumentatie en process control strategieën.

 

Als jouw bedrijf geen toegewijde procescontroletechnicus heeft, kan een van onze technici jouw team komen versterken als part-time collega en sparringpartner. Al onze technici hebben vele jaren ervaring en zijn er aan gewend om te werken met bestaande regelgevingen en hebben uitgebreide kennis van de MOC-procedure

 

Wij bieden ook Process-control services in relatie tot SIL-, ATEX- en Change management. Wij hebben gecertificeerde technici tot onze beschikking voor SIL- en ATEX-veldinspecties.

 

Binnen de Process control omgeving kan RMT Process Safety Solutions hulp bieden bij de ontwikkeling van een compliance-strategie. RMT Process Compliance Solutions heeft de middelen om compliant te blijven.

 

Onze derde activiteit, RMT Process Control Solutions, biedt deskundige technici die  jou proces systeem grondig testen, inspecteren, kalibreren en documenteren. Wij maken gebruik van intern ontwikkelde hulpmiddelen en methodes om zo de beste werkwijze en resultaten te kunnen waarborgen.

 

stap voor stap

 

Na het identificeren en rapporteren van de nodige verbeteringen, zullen de afgesproken actie worden uitgevoerd. Zoals elke total solutions-partner zullen wij je gedurende het hele proces ondersteunen.

 

Neem vandaag nog contact op met RMT-solutions en ontdek hoe jij de veiligheid van jouw proces kunt verbeteren.

+31(0)46 423 01 41

Belt u ons gerust als er vragen zijn.
U kunt ook een mail sturen naar:

Contact

Find us

© RMT-Solutions N.V. - THE NETHERLANDS

Agricolastraat 73

6131 JW Sittard

The Netherlands
Tel.: +31(0)46 423 01 41
info@rmt-solutions.com

Optimized Compliance is our goal!

You have come to the right place…!

PRIVACYVERKLARING